Trei tineri în stare critică la Spitalul Județean Suceava după accidentul de la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Trei tineri sunt în stare critică la Spitalul Județean Clinic de Urgență victime Suceava, a anunțat luni dimineața purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Dan Teodorovici.

Potrivit dr. Dan Teodorovici, urma unui tragic accident produs la Dumbrăveni, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani au fost aduși de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a spitalului. Un tânăr de 17 ani se află în stare gravă, fiind adus în stop cardio-respirator. Diagnosticul indică politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare și multiple fracturi. Acesta a fost internat pe secția de ATI-Neurochirurgie, cu un prognostic rezervat.

Cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 24 de ani, prezintă și el leziuni grave, inclusiv traumatism cranio-cerebral sever, contuzii pulmonare și multiple fracturi. A fost internat pe secția de Ortopedie, unde primește îngrijiri medicale specializate.

Al treilea tânăr, în vârstă de 21 de ani, suferă de politraumatisme, traumatism cranio-cerebral, contuzii pulmonare și multiple fracturi, unele dintre acestea fiind deschise. Acesta a fost transferat în sala de operație a secției de Ortopedie pentru intervenții chirurgicale.

În urma accidentului o tânără de 24 de ani a murit pe loc.


Intră acum și în grupul de