Din cauza ceții dense cursa Londra-Suceava a aterizat la Iași, iar cursa Suceava-Londra a fost anulată


Intră acum și în grupul de

Aeronava companiei Wizz Air care efectuează cursa Londra (Luton)  – Suceava, a aterizat, miercuri după amiaza la Iaşi după ce a așteptat în aer să se îmbunătățească vizibilitatea de pe aeroportul Suceava.

Pasagerii vor fi aduşi cu autocarele la Suceava, iar zborul de întoarcere Suceava – Londra (Luton) a fost anulat, pasagerii urmând să fie reprogramaţi pentru alte zboruri.

De menționat este că în avion erau 178 pasageri pe ruta Londra-Suceava, iar pentru Suceava-Londra sunt 86 pasageri.

Aeronava companiei SkyUp, care efectua zborul Sharm El Sheikh – Suceava – Sharm El Sheihk, aşteaptă pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti, îmbunătăţirea condiţiilor meteo. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, vor decola spre Suceava, pentru a debarca/îmbarca pasagerii.

Ulterior s-a decis ca aeronava companiei SkyUp care efectua cursa Sharm El Sheikh (Egipt) – Suceava – Sharm El Sheikh, şi care a aterizat e pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, să decoleze către Iaşi. Pasagerii debarcaţi la Iaşi vor fi transportaţi cu autocarele la Suceava, iar pasagerii care trebuiau să se îmbarce de la Suceava, vor fi transportaţi cu autocarele la Iaşi, de unde se vor îmbarca spre Sharm El Sheikh.


Intră acum și în grupul de