Lucian Harșovschi, îndemnat din nou să candideze pentru funcția de primar: Candidați pentru primar pentru că vă implicați în toate cele gospodărești ale orașului


Intră acum și în grupul de

O construcție ilegală ridicată în cartierul Burdujeni a fost demolată, joi, iar unul dintre localnicii din zonă l-a îndemnat pe viceprimarul Lucian Harșovschi să candideze pentru funcția de primar întrucât îl simte că e un om implicat.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a spus că a luat ceva timp până când respectiva construcție a fost demolată întrucât au durat procedurile administrative.

Pentru demolarea clădirii folosită de câțiva oameni ai străzii s-au implicat angajați din mai multe servicii ale Primăriei, respectiv Disciplina în Construcții, Poliția Locală, cei de la Domeniul Public și de la Ecologizare.

„E bine că se face această demolare acum pentru că stăteau tot felul de oameni dubioși. Din ce am înțeles de la vecini unul dintre ei e deja la închisoare pentru o infracțiune săvârșită, iar construcția este lângă aleea de acces la Școala Specială unde învață mulți copii”, a spus viceprimarul.

El a subliniat că prin această acțiune de demolare se dă un exemplu că astfel de construcții ilegale nu trebuie să mai existe pentru ca cei care locuiesc în zonă să nu fie afectați.

„Noi, oferim pe latura socială, locuințe sociale”, a spus viceprimarul.

Aflat în zona respectivă, un sucevean care își muta mașina pentru a face loc celor care demolau clădirea l-a îndemnat pe Lucian Harșovschi să candideze pentru funcția de primar.

„Am toată stima pentru dumneavoastră și cei cu cine vorbesc spun să candidați chiar pentru funcția de primar. Eu sunt adeptul dumneavoastră. Acum, pe bune, eu am experiență că am și vârstă, dumneavoastră vă implicați în toate cele gospodărești ale orașului”, a spus suceveanul, iar o suceveancă l-a susținut și i-a transmis lui Harșovschi că se vede că e om gospodar.

Viceprimarul le-a mulțumit pentru încredere și le-a transmis că e un om de cuvânt.

„Când promit ceva, fac. O să vedeți!”, a spus Harșovschi.

El a anunțat că din primăvara anului viitor va începe demolarea garajelor de pe strada Ștefan Tomșa în vederea construirii unei parcări supraetajate.


Intră acum și în grupul de