Traficul pe DN 2 spre Siret a fost redeschis, dar se circulă cu dificultate din cauza coloanei de peste 1500 de TIR-uri


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, sâmbătă, că traficul pe DN 2 între localitățile Dărmănești și Siret a fost reluat după ce a fost oprit temporar la ora 18:00.

Reamintim că traficul a fost blocat pentru efectuarea unui transport multiplu agabaritic spre PTF Siret cu două transformatoare de mari dimensiuni.

„În continuare se circulă cu dificultate ca urmare a coloanei de tir-uri staționate pe partea dreaptă a sensului de mers către Vama Siret, situație în care solicităm încă o dată șoferilor să manifeste respect în trafic și să respecte întocmai semnalele polițiștilor rutieri care acționează în zonă pentru viabilitatea traficului rutier”, a transmis Poliția Județeană Suceava.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, sâmbătă, insistent guvernatorului regiunii Cernăuți să găsească formule pentru ca numărul de TIR-uri procesate de autoritățile ucrainene să crească în condițiile în care partea română are posibilitatea să proceseze mai multe camioane la ieșirea din țară.

Flutur a atras atenția că traficul este dificil în județul Suceava din aceste condiții, iar coloana de TIR-uri este la doar câțiva kilometri de municipiul Suceava.

Potrivit Poliției de Frontieră, timpul de așteptare în PTF Siret pentru ieșirea din țară a camioanelor este de 900 de minute.


Intră acum și în grupul de