Și Artrock Caffe a obținut redeschiderea provizorie a clubului închis de ISU Suceava pentru că a depășit numărul de clienți


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Suceava a decis, luni suspendarea provizorie a măsurii de oprire a utilizării spațiului în care funcționează Artrock Caffe dispusă de ISU Suceava.

ISU Suceava a dispus suspendarea activității clubului pentru 60 de zile și aplicarea unei amenzi de 100.000 de lei după ce în data de 1 decembrie, au fost identificate în interiorul obiectivului, prin numărare, 245 de persoane, depășindu-se, astfel, numărul maxim de utilizatori permis cu mai mult de 10%, conform documentației tehnice care a stat la baza eliberării autorizației de securitate la incendiu, în care sunt prevăzute doar 149 de persoane.

Măsura a fost luată și pentru că la verificări s-a constatat că scările de pe căile de evacuare erau placate cu material combustibil, se fuma într-un spațiu neconform, instalația electrică era exploatată cu defecțiuni și improvizații și pentru neverificarea instalației electrice.

Judecătoria Suceava a suspendat aplicarea măsurilor respective până la judecarea dosarului pe fond.

Solutia pe scurt: ”Admite cererea având ca obiect ordonanţă preşedinţială formulată de reclamantul S.C. ARTROCK CAFFE S.R.L. în contradictoriu cu debitorul INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ SUCEAVA. Dispune suspendarea provizorie a executării măsurii complementare a opririi funcţionării şi utilizării spaţiului aplicată prin procesului verbal seria K nr. 20966/02.12.2023 întocmit de MAI – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Suceava, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond nr. 12190/314/2023 al Judecătoriei Suceava. Executorie. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Suceava, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.12.2023”.


Intră acum și în grupul de