Lucrările de refacere a podului de la Milișăuți sunt realizate în proporție de 60 la sută


Intră acum și în grupul de

Lucrările de refacere a podului rutier de la Milișăuți sunt realizate în proporție de 60 la sută, potrivit unei informări a Prefecturii Suceava.

Progresul lucrărilor pe șantierul acestui pod a fost discutat într-o ședință restrânsă a CJSU Suceava la cererea prefectulului Alexandru Moldovan.

Prefectul a spus că a solicitat o situație a stadiului de realizare a lucrărilor la podul de la Milișăuți, precum și a calendarului activităților constructorului, luând în considerare și perioada de vreme relativ bună.

„Am fost informat că situația se prezintă bine, stadiul fizic de realizare al lucrărilor este în jurul la 60% ținând cont de faptul că toate cele 44 de grinzi sunt turnate și aduse  în șantier, urmând a fi montate în perioada următoare conform graficului”, a precizat prefectul.

El a menționat că va monitoriza îndeaproape situația, oferind sprijin interinstituțional pentru ca acest proiect să fie realizat la termenul asumat, ceea ce va permite redeschiderea în condiții normale a circulației pe relația Suceava – Rădăuți – Vicovu de Sus.


Intră acum și în grupul de