Campania Umanitară „Când iubești, dăruiești!” – Expresia Educației Spiritului de Generozitate la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

În perioada 4 – 22 decembrie a.c., Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți a derulat cu succes cea de-a treia ediție a Campaniei Umanitare intitulate „Când iubești, dăruiești!”. Inițiativa, desfășurată la nivelul școlii sub umbrela Sistemului Național de Acțiune Comunitară (SNAC), a reprezentat o concretizare a parteneriatului strâns dintre instituția de învățământ, Asociația de Părinți de la CNEH, Consiliul Școlar al Elevilor, Asociația Kiwanis Club Rădăuți și Parohia „Sf. Dumitru”.

Coordonată de echipa managerială formată din prof.dr. Puiu Adrian Nicolae (director) și prof.dr. Lăzărescu Luminița (director adjunct), împreună cu prof. Leon-Postolache Miriam (consilier educativ) și prof. Ciotău Daniela (responsabil SNAC), campania a avut drept scop sprijinirea a 63 de familii nevoiașe din Parohia „Sf. Dumitru” din Rădăuți.

Prin intermediul acestei inițiative, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” a evidențiat angajamentul său față de educația în spiritul generozității și al responsabilității civice. Bucuria de a oferi un ajutor celor aflați în situații mai puțin fericite s-a împletit armonios cu dragostea față de semeni, compasiunea creștinească și sensibilitatea și empatia.

Profesorii diriginți și elevii, coordonați de cadrele didactice, au contribuit nu doar cu gânduri bune, ci și cu daruri adunate în mod colectiv. Într-un efort comun, școala și comunitatea au vibrat la unison, aducând lumina sărbătorilor în casele celor în nevoie.

Prof.dr. Florin George Popovici, coordonatorul Comisiei de Promovare și Imagine Instituțională, a subliniat că succesul campaniei se datorează nu doar implicării echipei școlare, ci și efortului depus de părinți și partenerii educaționali. În spiritul recunoștinței și prețuirii, dorim ca atât cei care au contribuit la această acțiune de generozitate, cât și beneficiarii acesteia să aibă sărbători binecuvântate și un An Nou plin de sănătate și bucurie sufletească.


Intră acum și în grupul de