Ninge slab în zona de munte a județului Suceava. Carosabilul este majoritar umed, cu porțiuni cu zăpadă frământată pe DN 17 și DN 18


Intră acum și în grupul de

În zona de munte a județului Suceava ninge slab, sâmbătă dimineața, iar carosabilul este majoritar umed, cu zăpadă frământată în strat de 0-1 cm pe DN 17 (zona Câmpulung Moldovenesc) și DN 18, spre limita județelor Suceava și Maramureș, iar în rest, carosabilul este umed sau uscat cu porțiuni umede.

DRDP Iași anunță că pe timpul nopții, echipele de deszăpezire ale DRDP Iași au acționat în permanență pe sectoarele cu ninsori.

Zona de munte rămâne până duminică seara sub atenționare cod portocaliu de ninsori și viscol, iar restul țării sub cod galben de vânt puternic și episoade de ninsoare.

„Tuturor celor care doresc să petreacă Sărbătorile în zonele cu vreme nefavorabilă le recomandăm să se informeze în prealabil cu privire la sectoarele de drum tranzitate și să își echipeze temeinic autovehiculele pentru sezonul de iarnă”, a transmis DRDP Iași care dă asigurări că echipele de deszăpezire  vor fi în acțiune pe toate drumurile naționale din administrare, pregătite să intervină pentru asigurarea traficului.


Intră acum și în grupul de