Carambol cu trei mașini și zece persoane implicate între Dănila și Dărmănești în dreptul coloanei cu TIR-uri. ISU Suceava a activat Planul roșu de intervenție


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava a activat, miercuri, Planul roșu de intervenție în urma unui carambol în care au fost implicate mai multe mașini și zece persoane.

Incidentul s-a produs pe DN 2 între Dănila și Dărmănești în zona coloanei de TIR-uri care așteaptă să iasă din țară prin PTF Siret.

Din cauza numărului mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenției, cu ora 11:18, la nivelul județului Suceava s-a activat Planul roșu de intervenție.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu patru ambulanțe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două ATPVM (autospecială transport personal și victime multiple) cu sprijinul a două echipaje SAJ (B și C)

În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conștiente și cooperante, au fost monitorizate de către resursele medicale trimise la fața locului.

Două dintre cele trei femei au fost transportate la spital.

Începând cu ora 11:56 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.


Intră acum și în grupul de