VIDEO//Detaliile accidentului de pe șoseaua de centură a Sucevei: Șoferul din Udești care a murit a intrat pe contrasens lovind un cap de tractor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani din Udești a murit, vineri seara, într-un accident rutier produs pe șoseaua de centură a Sucevei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că vineri seara în jurul orei 21:00 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rurier pe șoseaua ocolitoare a municipiului Suceava.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat faptul că pe șoseaua de centură, la km. 9, un bărbat de 33 de ani din comuna Udești în timp ce se afla la volanul unui autoturism și se deplasa dinspre Dărmănești spre Șcheia a pătruns pe sensul opus de mers din cauza vitezei excesive și a intrat în impact frontal cu un cap tractor fără semiremorcă cu număr de înmatriculare de Ungaria condus de un bărbat de 47 ani din orașul Darabani din județul Botoșani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorul auto de 33 ani și rănirea ușoară a conducătorului auto cap tractor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă, a precizat comisar șef Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de