VIDEO-FOTO//Un bărbat a suferit arsuri într-un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Pâraie din comuna Mălini


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit joi dimineața într-o anexă gospodărească din localitatea Pâraie, comuna Mălini, mobilizând echipaje de pompieri militari și civili, alături de un echipaj SMURD.

La sosirea primelor forțe de intervenție, anexa gospodărească era cuprinsă de flăcări și exista pericolul ca incendiul să se extindă la casa de locuit și alte construcții învecinate.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, identificat la fața locului, a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului în urma incendiului.

Echipajele de pompieri paramedici SMURD au acordat victimei primul ajutor medical, iar un echipaj de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat ulterior pacientul pentru transport la spital.

Pompierii au acționat cu patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD și au reușit să extinderea focului la proprietățile învecinate.

În incendiu a ars un adăpost de animale, clădire corp comun cu alte spații de depozitare, cu bunurile aferente, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scântei mecanice, provenite de la un utilaj electric.


Intră acum și în grupul de