Ion Lungu l-a numit pe nepotul său, Ioan C. Lungu, în funcția de arhitect șef al municipiului Suceava: E un arhitect de perspectivă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a numit, prin decizie, pe Ioan C. Lungu, nepotul său, în funcția de arhitect șef al municipiului Suceava.

Primarul Sucevei a spus că numirea este făcută interimar, pentru șase luni, urmând să fie organizat un concurs pentru ocuparea definitivă a postului.

Ion Lungu a recunoscut că l-a numit în funcție pe nepotul său, dar că acesta are două realizări notabile, respectiv că s-a ocupat de aprobarea Planului Urbanistic General al municipiului Suceava și a fost inițiatorul GIS Urban pe care l-a dus la finalizare.

Mai mult, Ion Lungu spune că nepotul său lucrează de cinci ani în Primăria Suceava și a venit prin transfer de la Primăria Moara unde a fost șeful serviciului de urbanism.

„Este un subiect delicat pentru mine, dar este un arhitect de perspectivă și sper să facă față”, a spus primarul.

El a reiterat că, cu riscul de a supăra unele persoane din Primărie, dacă nu era Ioan Lungu nu era aprobat nici acum PUG pentru că acesta s-a ocupat îndeaproape de acest subiect.

Ion Lungu a spus că de zece ani încearcă să ocupe postul de arhitect șef al municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de