Bărbat care a amenințat pe Facebook doi agenți de poliție, plasat sub control judiciar de procurorii din Câmpulung Moldovenesc. Acesta avusese anterior un incident violent cu polițiștii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar de procurorii din Câmpulung Moldovenesc pentru ultraj după ce acesta a avut mai multe acțiuni împotriva unor agenți de poliție.

Astfel, în data de 2 februarie 2024, autoritățile au fost alertate cu privire la un incident petrecut pe terasa unui magazin dintr-o localitate rurală din județul Suceava. Potrivit informațiilor furnizate de către organele de cercetare penală, mai multe persoane în stare de ebrietate au creat scandal și au amenințat cu acte de violență administratorul magazinului.

La fața locului, un echipaj de poliție a intervenit și a identificat două persoane în stare de ebrietate care provoacau scandal. Confruntându-se cu cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență, polițiștii au încercat să conducă cei doi la sediul postului de poliție, însă, în urma refuzului acestora, s-a încercat imobilizarea lor.

În timpul acțiunii de imobilizare, unul dintre bărbați a încercat să lovească un agent de poliție, gest ce a fost prevenit în ultimul moment de către polițist care a făcut o fandare. Celălalt individ, suspect în acest caz, a reușit să fugă de la locul faptei, amenințând cu moartea polițiștii și rupând dintr-un gard o bucată de lemn în mod amenințător.

De asemenea, la data de 8 februarie 2024, unul dintre indivizi a postat pe rețeaua de socializare Facebook un clip video în care profera noi amenințări la adresa agenților de poliție implicați în incidentul din 2 februarie, creând astfel un sentiment de insecuritate și teamă.

În urma acestor evenimente, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus reținerea pentru 24 de ore a individului implicat în tentativa de agresiune asupra agentului de poliție, iar ulterior acestuia i s-a aplicat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În prezent, se desfășoară cercetări pentru săvârșirea a patru infracțiuni de ultraj de către inculpat și două infracțiuni similare de către suspect.


Intră acum și în grupul de