Lucrările de refacere a podului provizoriu de la Milișăuți continuă și se estimează că traficul va fi reluat de sâmbătă


Intră acum și în grupul de

DRDP Iași a anunțat, vineri, că se continuă lucrările de remediere a degradărilor produse la varianta provizorie destinată traficului ușor la podul de pe DN 2H, Milișăuți, pe fondul creșterii debitului râului Suceava. 

„Constructorul estimează că reluarea traficului pe această variantă ar putea avea loc în cursul zilei de mâine”, arată sursa citată.

Totodată, se reamintește că traficul ușor destinat riveranilor este deviat pe rute locale, în vreme ce pentru traficul greu rămân stabilite rutele alternative stabilite odată cu începerea lucrărilor de reabilitare la podul de la Milișăuți.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, declara joi că podul provizoriu de la Milișăuți ar urma să fie redeschis traficului până sâmbătă dimineața la ora 11:00.

El atrăgea atenția instituțiilor cu responsabilități directe în întreținerea drumurilor naționale să înțeleagă urgența, întrucât inclusiv transportul elevilor din orașul Milișăuți, satul Gară, către Școala Gimnazială Milișăuți nu se poate efectua cu respectarea orarului școlar din cauza circulației intense pe varianta ocolitoare disponibilă.


Intră acum și în grupul de