Sportivul dornean Petru Bodea cucerește prima medalie internațională la Moldovan Youth Challenge 2024


Intră acum și în grupul de

Sportivul Bodea Petru, legitimat la CSM DORNA Vatra-Dornei și originar din comuna Iacobeni, a adus acasă medalia de bronz în cadrul competiției Moldovan Youth Challenge 2024, desfășurată la Chișinău, Republica Moldova.

Sâmbătă, 4 mai, la Chișinău, a avut loc un meeting atletic pentru juniori 2, unde clubul CSM Dorna Vatra-Dornei a trimis un reprezentant.

Sportivul a fost convocat să reprezinte România la acest eveniment, la care au participat 7 țări. Bodea a strălucit în proba de 2000 de metri obstacole, aducând României o performanță deosebită.

Antrenorul Prâsneac Cristian de la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: „Elevul meu a participat pentru prima dată în proba de 2000 de metri obstacole și sunt extrem de mândru de evoluția sa. Petru a condus cursa de la început și până la distanța de 1800 de metri, unde, din lipsa experienței în proba de obstacole, a cedat medalia de aur. Am analizat împreună greșelile și efortul necesar în această probă și sperăm că în următoarele competiții va obține timpuri mai bune și locuri mai fruntașe!”


Intră acum și în grupul de