Gheorghe Flutur a inspectat lucrările din centrul Rădăuțiului alături de primarul Bogdan Loghin: Voi fi foarte des pe acest șantier


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut luni la prima oră o întâlnire cu constructorul în zona centrală din Rădăuți și cu reprezentații ACET Suceava, dar și ai firmei care amenajează zona.

„Aşa cum le-am promis de săptămâna trecută că voi fi foarte des pe acest șantier, am revenit. Lucrurile evoluează bine”, a spus Flutur.

El a menționat că ACET va trebui să execute racorduri la conducte de apă pluvială mai ales că vor fi foarte multe descărcări de pe acoperișuri de la clădirile din centru și care, din păcate, se scurgeau pe strada până acum.

„ Zona centrală avea nevoie de aceste intervenții pentru că era o zonă neracordată corespunzător la canalizarea orașului. Venea vidanja periodic să golească zona respectivă, iar acum s-au tras ramificații de apă și canalizare la toate magazinele și locuințele, inclusiv spre piața alimentară din Rădăuți, care, din păcate, nu avea așa ceva”, a spus Flutur.

El a menționat că, de asemenea, au fost somate firmele care au cabluri pe stâlp, că în cursul zilelor viitoare se vor demonta și se vor îngropa subteran, ceea ce va schimba aspectul centrului orașului. Totodată, se vor instala lampadare noi, moderne, așa cum s-a făcut la Vatra Dornei la sfârșitul anului trecut.

„Constructorul m-a asigurat că este în curs de contractare a granitului pentru trotuare, respectiv 8000 de metri pătrați. Va fi o lucrare gospodărească, de calitate care va schimba categoric fața Rădăuțiului și în special a centrului civic”, a spus Flutur.

Alături de președintele CJ Suceava a fost și primarul Bogdan Loghin și echipa din primărie care este zilnic pe șantiere pentru a grăbi lucrările și a urmări calitatea lor.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de