Locul de joacă amenajat în apropierea bisericii Sf. Andrei din Burdujeni, inagurat în ajunul Zilei Copilului. Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că alte locuri de joacă modernizate au fost deschise pentru copii


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a participat, vineri dimineața, la deschiderea locului de joacă amenajat în apropierea bisericii Sf. Andrei din Burdujeni și a spus că nu s-a mai așteptat Ziua Copilului pentru inaugurare, fiind deschis imediat ce s-a finalizat lucrarea.

„Astăzi reușim să redăm bucuria copiilor aici în zona Burdujeni lângă biserica Sf. Andrei pentru că deschidem un nou loc de joacă modern amenajat”, a spus viceprimarul.

El a menționat că a fost aplicată o suprafață de aproape 700 de mp de tartan și multe corpuri de joacă, fiind un proiect realizat împreună cu firmele care se ocupă de salubrizarea menajeră.

Lucian Harșovschi a spus că de Ziua Copilului ar urma să fie dat în folosință locul de joacă din zona de agrement de pe malul Sucevei.

El am mai anunțat că printr-un alt contract, pe investiții, în valoare de 2.854.000 lei, sunt modernizate alte 10 locuri de joacă, din cere cinci sunt finalizate deja de pe Str. Viitorului nr.6, Str. Zorilor, Str. Victoriei nr.17, Str. Tipografiei nr.2, Str. Luceafărului nr.8. și că se vor da în folosință și cele din Bdul George Enescu nr.18, Str. Mihai Viteazul nr.21, Str. Păcii nr.11, Aleea Nucului nr.20 și Str. I.Ghe. Sbiera. 


Intră acum și în grupul de