Locul de joacă din zona de agrement din lunca Sucevei a fost deschis de Ziua Copilului. Viceprimarul Lucian Harșovschi invită copiii să participe la activitățile organizate în zonă


Intră acum și în grupul de

Locul de joacă amenajat de municipalitatea suceveană în zona de agrement din lunca râului Suceava a fost inaugurat, sâmbătă, 1 Iunie, de Ziua Copilului.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a spus că la zona de agrement de pe malul râului Suceava, sucevenii mici și mai mari se pot bucura de un nou loc de joacă, ce are o suprafață de 1880 mp (din care 590 mp covor elastic) și care include și o zonă pentru fitness exterior formată din 7 aparate.

El a spus că sâmbătă și duminică vor fi numeroase activități desfășurate la zona de agrement de pe malul râului Suceava, organizate de către Centrul de Dezvoltare Personală și Profesională EduMax, Liceul cu Program Sportiv și Alianța Franceză din Suceava, împreună cu Primăria Municipiului Suceava.

Astfel, se organizează ateliere educaționale și activități sportive, jocuri interactive, muzică, robotică, teatru, spectacole și multe altele.

Totodată, viceprimarului a spus că sunt activități organizate pentru copii, adolescenți, dar și adulți.


Intră acum și în grupul de