Gheorghe Flutur a cerut bretele către Autostrada A7 de la Sala Polivalentă. Lucian Harșovschi spune că drumurile de acces spre  complexul sportiv vor avea patru benzi


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, miercuri, la vizita pe șantierul Sălii Polivalente din Suceava că s-ar impune ca municipalitatea să integreze complexul sportiv care se construiește cu campusul universitar II din apropiere, dar să realizeze și bretele spre Autostrada A 7.

„Ceea ce cred eu și îi sugerez tânărului Lucian Harșovschi este să gândim complexul acesta integrat cu campusul universitar. (…)Am să rog primăria un singur lucru. Să faceți bretele către autostrada A 7 pentru că eu cred că va fi nevoie de acces aici și de legătura cu campusul universitar”, a spus Flutur.

Primarul Ion Lungu a răspuns că în apropiere va fi ruta ocolitoare 2 care este de la Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Podul Unirii și se ajunge la Autostrada A 7.

„Ne-am gândit la acest lucru. Inelul ocolitor al orașului va cuprinde și accesul la Sala Polivalentă și se va decărca în A7”, a spus Lungu.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a explicat că în viziunea municipalității drumurile de acces spre Sala Polivalentă vor fi cu patru benzi,

„Drumul de acces spre Sala Polivalentă va avea o lățime de 20 de metri, trotuare și piste de biciclete”, a spus Harșovschi care a menționat că și bulevardul Sofia Vicoveanca va fi lărgit la patru benzi.


Intră acum și în grupul de