Ion Lungu așteaptă ca primarul ales, Vasile Rîmbu, să-i propună funcția de city manager pentru a-și implementa proiectele. El vrea ca PNL să aibă și un viceprimar


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că așteaptă să i se propună din partea primarului ales Vasile Rîmbu funcția de city manager și, totodată, să se realizeze majoritate PSD-PNL în care PNL să aibă un viceprimar.

Întrebat dacă vizează postul de city manager, Lungu a spus că încă nu i s-a propus.

„Nimeni nu mi-a propus acest lucru, dar în același timp, vă dați seama, să fim realiști, s-au folosit proiectele mele în campania electorală. Asta e. Sunt proiectele mele de suflet pe care le lucrez de zeci de ani la ele. Sunt cel mai interesat să le implementez. N-am nicio ofertă. Dacă voi avea voi analiza”, a spus Lungu.

Totodată, el a declarat că se așteaptă ca noua majoritate în Consiliul Local Suceava să fie formată din PSD și PNL urmând ca PNL să obțină o funcție de viceprimar.

„Într-o normalitate ar fi să negocieze un post de viceprimar mai ales că PNL are șase consilieri locali. Într-o anumită normalitate așa ar fi ca și PNL să aibă un post de viceprimar”, a spus Lungu.

El a adăugat că această soluție vine și pe fondul că la nivel central se prefigurează colaborare în continuare între PSD și PNL.

„Eu cred că nu trebuie să fim meschini să urmărim interese minore electorale. Totuși trebuie să facem ceva pentur suceveni.  Aici nu cred că e important să fim noi în opoziție”, a spus Lungu.

El a mai declarat că nu poate spune pe cine ar propune pentru funcția de viceprimar pentru că ultimul cuvânt în numirea viceprimarului îl are primarul.    


Intră acum și în grupul de