Dan Popescu, apel către elevii Colegiului Național „Ștefan cel Mare”: Vă invit să nu vă lăsați provocați de susținătorii utopiei dezvoltării personale fără educație autentică


Intră acum și în grupul de

Dan Popescu, directorul Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, a adresat un mesaj inspirator la festivitatea de încheiere a anului școlar 2023-2024, subliniind importanța valorilor educaționale și felicitând elevii și profesorii pentru realizările lor.

„Școala are rostul să te ridice undeva de unde să-ți fie rușine să mai cobori!” a citat Dan Popescu din eseistul român contemporan de origine alsaciană, Paul Louis Lampert, pentru a sublinia necesitatea de a cunoaște și respecta valorile esențiale.

În discursul său, directorul a felicitat familiile celor 813 elevi și profesorii colegiului pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar CLXIV din istoria instituției. El a exprimat încrederea în succesul viitor al elevilor, așteptând cu nerăbdare bilanțul anului școlar la startul următorului an.

Dan Popescu a făcut apel la elevi să nu se lase descurajați de susținătorii ideii de dezvoltare personală fără o educație autentică.

 „Da, școala noastră are și avut mereu elite și vă invit să nu vă lăsați provocați de susținătorii utopiei dezvoltării personale fără educație autentică. Descoperiți continuu capacitățile dobândite și valorizați-le ca extrem de mulții ștefaniști de ieri și de azi!” a declarat Popescu.

Mesajul său s-a încheiat cu urări de succes la examenele naționale și admiterea în universități, precum și cu dorința de o vacanță binemeritată și profitabilă pentru toți elevii.


Intră acum și în grupul de