Incendiu puternic în Voievodeasa: Pompierii intervin pentru a stinge flăcările


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă seara la construcțiile din două gospodării din comuna Sucevița, sat Voievodeasa. Potrivit maiorului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, flăcările au cuprins rapid clădirile, iar pompierii au intervenit de urgență pentru a controla situația.

La fața locului acționează pompierii militari și civili cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În urma intensificării incendiului, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere, pentru a face față focului care amenință să se extindă.

Două persoane au suferit atacuri de panică și au fost monitorizate de echipajul SMURD prezent la locul incidentului. Din fericire, ambele au refuzat transportul la spital, starea lor nefiind considerată gravă.

Echipele de intervenție au lucrat pentru lichidarea incendiului și pentru a preveni propagarea acestuia la alte gospodării din apropiere.

În incendiu au ars casa (P+1) și anexele gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 250 de metri pătrați. De la cea de-a doua gospodărie a ars o construcție anexă (șură) pe aproximativ 80 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică.


Intră acum și în grupul de