Campionatul Național de Atletism U18: Sportivul dornean Petru Bodea obține două medalii


Intră acum și în grupul de

Campionatul Național de Atletism U18 s-a desfășurat la București în perioada 22-23 iunie, reunind numeroși sportivi talentați care au participat cu dorința de a obține performanțe remarcabile și, bineînțeles, medalii.

Clubul CSM Dorna Vatra-Dornei nu a venit doar pentru a participa la această competiție prin intermediul sportivului Petru Bodea care, la finalul competiției, a obținut două medalii: una de argint în proba de 3000 de metri și una de bronz în proba de 5000 de metri.

Antrenorul Cristian Prâsneac, care activează la CSM Dorna Vatra-Dornei, a declarat: „Am plecat hotărâți încă de acasă să reprezentăm cu brio Municipiul Vatra-Dornei și, la final, am obținut două medalii importante pentru micul nostru club.”

În semn de recunoștință, Cristian Prâsneac a dorit să mulțumească Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra-Dornei, precum și Pizzeriei La Taverna / Shaormeriei Vatra-Dornei pentru sprijinul acordat. Acești parteneri au avut un rol esențial în susținerea sportivului și în crearea condițiilor necesare pentru performanțele lui remarcabile.

„Sunt foarte încântat de evoluția sportivului meu. Sper ca aceste medalii să-i dea încredere și să aibă o carieră plină de performanțe și cât mai multe medalii,” a mai adăugat antrenorul Prâsneac Cristian.


Intră acum și în grupul de