Autoritățile sucevene au marcat Ziua Drapelului Național. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Avem un tricolor mândru, așa să fim și noi, drepți în deciziile pe care le luăm, puternici în fața obstacolelor, mândri că suntem români!


Intră acum și în grupul de

Autoritățile sucevene au marcat, miercuri, Ziua Drapelului Național printr-o manifestare organizată în Piața Tricolorului.

La ceremonial au participat, între alții, subprefecții Florin Sinescu și Cristian Șologon, vicepreședintele CJ Suceava Vasile Tofan, viceprimarii municipiului Suceava Lucian Harșovschi și Teodora Munteanu, rectorul USV, Mihai Dimian, dar și cadre militare în rezervă și în retragere.

În discursul său, vicepriamarul Lucian Harșovschi a subliniat că drapelul național este cel care ne aduce de multe ori împreună, ne însoțeste în momentele de glorie, dar și în cele de dificile, a fost și este martor al multor lacrimi, fie ele de tristețe sau de bucurie.

„Mereu am fost un susținător al patriotismului și m-am declarat a fi patriot desăvârșit, întrucât cred cu tărie în simbolurile țării noastre, cred că dragostea pentru neam și țară trebuie să fie crezul suprem al fiecărui român, la fel cum cred că valoarea acestor simboluri nu trebuie să moară niciodată, ci transmisă, prin propriul exemplu, generațiilor viitoare”, a spus viceprimarul.

El a mai declarat că românii se emoționează și se mândresc de fiecare dată când are loc arborarea tricolorului, însă a spus că nu trebuie uitat că există și o responsabilitate față de acest simbol.

„Cu toții avem datoria de a face din societatea în care trăim un acasă, locul în care să ne fie cel mai bine împreună. Dragi suceveni, avem un tricolor mândru, așa să fim și noi, drepți în deciziile pe care le luăm, puternici în fața obstacolelor, mândri că suntem români!”, a conchis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de