Lucian Harșovschi spune că modernizarea Sucevei de la scara blocului continuă cu lucrări pe strada Păcii din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că s-au început lucrările pe strada Păcii din cartierul Burdujeni, unde se continuăm proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului și a subliniat că este o lucrare amplă, care se va întinde până la sfârșitul verii, însă la finalizarea lucrărilor, sucevenii vor beneficia de o stradă complet reabilitată, noi trotuare, accesele la scările de bloc refăcute și parcări de reședință.

Harșovschi a amintit că pentru acest proiect a mers pe teren cu cei de la asociația de proprietari, cu proiectantul, cu constructorul și s-au luat la pas toate străduțele.

„Am deschis un nou șantier. Lucrăm pe porțiuni pentru a face parcări de reședință, trotuare, accese la scările de bloc și să protejăm spațiul verde. Este o lucrare amplă care se va întinde pe perioada verii pentru că vorbim de 1900-2000 de metri liniari de asfalt”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a spus că în anumite zone se amenajează sau se reamenajează locuri de joacă pentru a aduce bucuria tinerilor.

El a explicat că se dorește crearea unui echilibru între parcări de reședință, locuri de joacă și spațiu verde.

„Până în toamnă ceea ce se lucrează vrem să finalizăm astfel încât acest program de modernizare de la scara blocului să-l ducem cât mai departe în implementare. Nu ne oprim aici, până în septembrie vom finaliza cât mai multe lucrări”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de