Consiliul Județean Suceava sprijină organizarea Forumului Economic Regional Moldova 2024


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a aprobat participarea la organizarea Forumului Economic Regional Moldova ediția 2024, care va avea loc la Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, în perioada 04 – 06 iulie. Evenimentul este organizat în colaborare cu Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale (C.A.P.D.R.), inițiatorul evenimentului, împreună cu Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord Est, Camera de Comerț și Industrie a Județului Suceava, Municipiul Vatra Dornei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Județul Suceava, Orașul Siret, Orașul Gura Humorului și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

Forumul va aborda trei subiecte principale: investiții, sănătate și turism. Acesta va reuni oameni de afaceri, experți, factori de decizie de la nivel național și internațional, precum și reprezentanți diplomatici acreditați în România. Scopul discuțiilor este de a analiza provocările și oportunitățile economice specifice Europei de Sud-Est și de a evidenția avantajele economice ale județului Suceava și Regiunii Moldova (Nord-Estul României și Republica Moldova).

Pe lângă dezbaterile din cadrul celor trei paneluri, programul include un tur ghidat al stațiunii Vatra Dornei și vizite la obiective investiționale din județ, oferind participanților o perspectivă directă asupra potențialului economic local.

Pentru mai multe informații despre eveniment și programul detaliat, vizitați www.CAPDR.ro.


Intră acum și în grupul de