Gheorghe Șoldan spune că își dorește o tranziție cât mai eficientă între actuala administrație județeană și cea pe care o va conduce din luna octombrie


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a transmis, sâmbătă, că atunci când aa vorbit despre un alt mod de administrare a județului, nu era doar un slogan.

„I-am transmis domnului Gheorghe Flutur dorința mea de a asigura o tranziție cât mai eficientă și transparentă între administrația actuală și cea nouă, care își va prelua atribuțiile în octombrie 2024”, a spus Șoldan.

El a menționat că pentru acest scop, a sugerat organizarea unor întâlniri de lucru între reprezentanții administrației actuale și experții din echipa sa.

„Aceste eforturi sunt esențiale pentru a evita întârzierile cu procesul de reorganizare și pentru a lucra cât mai bine pentru interesele locuitorilor județului nostru”, a explicat președintele ales.

El a mai spus că a solicitat, de asemenea, prin echipa sa de consilieri județeni, acces la informații detaliate privind achizițiile realizate în ultimii patru ani, o situație a investițiilor, rapoarte de activitate și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Județean și al instituțiilor subordonate.

„Scopul nostru este să avem o situație cat mai clară, pentru a putea planifica eficient pașii următori. Nu este vorba de a crea tensiuni, ci de a asigura o tranziție care să ne permită să facem o administrație performantă. Sper să beneficiez de înțelegere și sprijin din partea actualei administrații în aceste demersuri și le mulțumesc anticipat pentru cooperare.  Pentru binele județului nostru, pentru binele sucevenilor”, a mai transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de