Nicio medie de zece la Bacalaureat în județul Suceava. Promovabilitatea este de 79,1 la sută înainte de soluționarea contestațiilor


Intră acum și în grupul de

Un număr de 3903 candidați suceveni au promovat examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 din cei 5118 candidați înscriși. Rata de promovare este de 79,1 la sută din candidații prezentați la examen, înainte de soluționarea contestațiilor. Examenul a fost promovat de de 82, 4 la sută din candidații din promoția curentă.

Un candidat a fost eliminat din examen.

Din cei 5118 candidați, un număr de 1033 au fost respinși, iar 181 nu s-au prezentat la examen.

Cea mai mare medie, 9,98 a fost obținută de un candidat de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava, iar pe următoarele două poziții, cu media 9,96,  sunt doi candidați de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Promovabilitate de 100 la sută a fost înregistrată la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava și la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

La Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava un candidat nu s-a prezentat la examen, restul promovând examenul.

La Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți doi candidați au fost respinși și unul nu s-a prezentat din cei 218 candidați înscriși.

La Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava doi candidați au fost respinși din totalul celor 250 înscriși.

La Colegiul Național „Nicu Gane” doi candidați au fost respinși din totalul celor 228 înscriși.

La Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc au fost 12 candidați respinși din totalul celor 141 înscriși.

La Liceul Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei au promovat examenul 123 de candidați, 28 au fost respinși și 3 au absentat.

La Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului au promovat examenul 218 candidați din totalul celor 301 înscriși, 71 au fost respinși, iar 12 au absentat de la examen.

La Liceul “Natanael” Suceava, unitate privată, promovabilitatea este 100%, toți cei 16 candidați obținând medii peste 6.

La o altă unitate liceală privată, Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, din cei 80 de candidați înscriși, au promovat examenul 73.


Intră acum și în grupul de