Unul dintre suspecții în cazul agresiunii din Dornești, prins pe Aeroportul Suceava când voia să plece la Londra


Intră acum și în grupul de

Unul dintre bărbații implicați în agresiune din noaptea de 4 spre 5 iulie din Dornești a fost prins în zona Aeroportului Suceava și arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale IPJ Suceava, în baza datelor deținute, l-au depistat duminică pe unul dintre suspecții implicați în agresiunea de pe raza comunei Dornești din noaptea de 04/05.07.2024 în zona Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, acesta încercând să părăsească țara cu destinația Londra.

În baza mandatului de aducere emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava Ștefan M. (50 ani) a fost luat în custodie de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

El a fost prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru întocmirea actelor de procedură penală ce s-au impus în cauză, iar ulterior a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cu această ocazie judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe numele celui mai sus menționat fiind emis mandatul de arestare preventivă pe o  perioadă de 30 de zile începând cu data de 07.07.2024 până la data de 05.08.2024, inclusiv, urmând ca acesta să fie introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Cercetările în caz sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava pentru stabilirea cu exactitate a gradului de participație penală și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Bărbat bătut crunt de cinci persoane la Dornești. Doi agresori au fost reținuți în arest


Intră acum și în grupul de