Lucian Harșovschi: Aproape 23.000 de suceveni s-au bucurat de relaxare în acest sezon la Ștrandul Municipal. Se vede că a fost o investiție dorită de suceveni


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, luni, că în acest sezon, aproape 23 de mii de suceveni au ales să-și petreacă timpul liber la ștrandul municipal, beneficiind de facilitățile moderne și atmosfera plăcută oferite de această investiție municipală.

El a subliniat cât de importante sunt momentele de relaxare în viața de zi cu zi.

„Este o investiție pe care am realizat-o pentru suceveni și vedem că, datorită numărului mare de vizitatori, a fost una dorită de către aceștia,” a declarat Harșovschi.

El a evidențiat și importanța continuării proiectelor de dezvoltare, precum Aquaparkul, pentru care documentația se află deja la faza studiului de fezabilitate.

Pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și a reduce timpul de așteptare, viceprimarul a anunțat intenția de a introduce bilete online, astfel încât sucevenii să poată verifica disponibilitatea locurilor și să-și achiziționeze biletele în avans. Ștrandul municipal este deschis de marți până duminică, între orele 09:00 și 20:00.

Comparativ cu anul trecut interesul rămâne ridicat:

  • 2023: Încasări – 585.761 lei; Vizitatori – 45.522
  • 2024: Încasări – 318.024 lei; Vizitatori – 22.982

Prețurile biletelor sunt accesibile:

  • Adulți: 23 lei
  • Copii (5-14 ani): 6 lei
  • Pensionari: 11 lei
  • Elevi/studenți: 11 lei

Harșovschi a urat tuturor sucevenilor o vară frumoasă, subliniind că ștrandul municipal rămâne un loc ideal pentru relaxare și distracție.


Intră acum și în grupul de