Asociația Tineri de Succes organizează Școala de Vară 2024 ce  oferă tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta competențe esențiale pentru viața de zi cu zi și pentru cariera lor


Intră acum și în grupul de

Asociația Tineri de Succes anunță deschiderea oficială a Școlii de Vară 2024 pe 17 iulie, la ora 14:00, la Suceava Youth Centre. Acest program gratuit de dezvoltare personală și orientare profesională se va desfășura între 17 și 31 iulie 2024.

Școala de Vară 2024 oferă tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta competențe esențiale pentru viața de zi cu zi și pentru cariera lor de vis. Pe parcursul celor două săptămâni, participanții vor avea ocazia să se cunoască pe ei înșiși, să înțeleagă mai bine viața reală, să înceapă procesul de orientare în carieră și să interacționeze cu antreprenori și profesioniști din mediul de afaceri sucevean.

Evenimente și Workshop-uri:

Miercuri, 17.07.2024 – Orientarea în carieră

Vineri, 19.07.2024 – Cheltuitor vs investitor

Luni, 22.07.2024 – Organizarea evenimentelor

Miercuri, 24.07.2024 – Branding personal

Vineri, 26.07.2024 – Comunicarea și relațiile de succes

Luni, 29.07.2024 – Arta de a (te) vinde

Miercuri, 31.07.2024 – Public speaking

Scopul acestui program este de a ajuta tinerii să-și dezvolte competențele necesare pentru a reuși atât în plan profesional, cât și personal, devenind astfel persoane de succes.

Beneficiarii Programului:

Tineri de toate vârstele care vor să fie de succes

Cei care doresc să se dezvolte personal și profesional

Persoane care vor să aplice în practică cunoștințele teoretice dobândite

Viitori sau actuali antreprenori și freelanceri

Elevi și studenți

Participarea la Școala de Vară este gratuită și include accesul la toate programele, oportunitatea de a comunica cu tineri cu preocupări similare, consultări cu specialiști și mentori, precum și un mediu propice pentru experimentare și perfecționare. Workshop-urile interactive și activitățile de echipă garantează distracția și învățarea practică alături de invitați din diverse domenii profesionale.

Asociația Tineri de Succes este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, înființată în 2012. Aceasta se dedică orientării educaționale și profesionale, precum și formării competențelor necesare pentru integrarea tinerilor pe piața muncii.


Intră acum și în grupul de