Gheorghe Flutur, la Întâlniri Bucovinene: Mă voi implica toată viață mea în promovarea autenticului, a tradiționalului. Bucovina trebuie să devină cartea de vizită principală în România a ceea ce înseamnă original și autentic.  


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, vineri, la deschiderea Festivalului Internațional „Întâlniri Bucovinene” că Bucovina trebuie să devină cartea de vizită principală în România a ceea ce înseamnă original și autentic.  

„Aș fi vrut să fie mai multă lume așa cum era anul trecut. Am venit pentru a transmite un mesaj de continuitate a tradițiilor și obiceiurilor. Dacă Bucovina are ceva care face diferența față de alte zone din România este exact autenticul și frumosul”, a spus Flutur.

El a salutat reprezentanții din Ucraina, din nordul Bucovinei, din Polonia, din Ungaria, din Republica Moldova și le-a mulțumit pentru efort și a felicitat și Primăria Câmpulung Moldovenesc și pe primarul Mihăiță Negură pentru că este gazdă bună în fiecare an la jumătatea lunii iulie.

Gheorghe Flutur a transmis totodată un mesaj „pentru Bucovina mea dragă, pentru suceveni”: Să iubiți, să susțineți în continuare autenticul, frumosul, originalul, folclorul, portul popular.

„Sunt voci care m-au criticat și pe mine că susțin sau că am susținut mult autenticul. Eu sunt convins că n-am greșit. Bucovina este astăzi pe harta lumii pentru că am știut, împreună,  să punem în valoare ce avem mai frumos”, a spus Flutur.

El a mai declarat că se va implica toată viața în promovarea tradiționalului.

„Mă voi implica toată viață mea în promovarea autenticului, a tradiționalului, pentru că avem aici un izvor dat de Dumnezeu care n-avem voie să-l lăsăm să sece. Puneți în valoare tinerele talente! Bucovina trebuie să devină cartea de vizită principală în România a ceea ce înseamnă original și autentic”, a mai declarat Gheorghe Flutur.  


Intră acum și în grupul de