Detaliile accidentului de la Prisaca Dornei: Șoferul unui camion circula cu viteză în curbă, iar remorca a acroșat un microbuz în care se aflau 9 persoane


Intră acum și în grupul de

Un accident s-a produs, duminică după amiaza, în jurul orei 16:30, pe DN17, pe raza localității Prisca Dornei a avut loc un eveniment rutier cu implicarea unui ansamblu auto și a unui microbuz.

Având în vedere faptul ca in microbuz se aflau 9 persoane, s-a activat Planul Roșu de Intervenție.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a arătat că din primele verificări s-a stabilit faptul că într-o curbă, șoferul ansamblului auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, remorca ansamblului acroșând microbuzul care circula din sens opus pe direcția Câmpulung Moldovenesc către Gura Humorului.

În urma evenimentului rutier, microbuzul a părăsit partea carosabilă, șoferul acestuia suferind leziuni pentru care a fost transportat la unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Toate celelalte persoane, atât șoferul ansamblului auto cât și pasagerii din microbuz, nu au suferit leziuni care să necesite transportul la unități medicale.

Ambii șoferi implicați au permise de conducere valabile și au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, urmând a li se recolta și probe biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de