VIDEO-FOTO//Incendiu la Bogdănești. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de stingere


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit luni dimineață la o gospodărie din comuna Bogdănești, evenimentul fiind anunțat la 112 în jurul orei 5:00.

La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, împreună cu lucrătorii SVSU Bogdănești, Râșca și Cornu Luncii, cu șase autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, flăcările au afectat o clădire corp comun, care înglobează o bucătărie de vară, o magazie și un garaj, cu două autoturisme și două utilaje (un tractor și un buldoexcavator) în interior. Suprafața totală afectată este de aproximativ 200 mp.

Pompierii au localizat incendiul și au salvat casa de locuit a proprietarului și o locuință aflată în imediata apropiere.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 40 de ani, care a suferit un atac de panică. După ce și-a revenit, femeia a refuzat transportul la spital.

La ora publicării informației pompierii lucreau pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea elementelor de construcție afectate.

Incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă este de natură electrică (scurtcircuit).


Intră acum și în grupul de