Un copil de trei ani care s-a pierdut de mama sa în zona Parcului Areni, găsit cu sprijinul jandarmilor


Intră acum și în grupul de

Un copil de trei ani a plecat de sub ochii mamei sale de la locul de joacă și s-a pierdut, luni seara, în zona Parcului Areni din Suceava, acesta fiind găsit în apropierea Pieței Mici de jandarmi.

Potrivit IJJ Suceava, luni seara,  în jurul orei  20:00, un apel la 112 a alertat forțele de ordine aflate în serviciu pe raza Municipiului Suceava după ce o femeie a anunțat dispariția unui copil.

Astfel, profitând de o clipă de neatenție din partea mamei, un băiat de numai 3 ani a plecat de la locul de joacă și s-a pierdut în zona Parcului Areni.

Jandarmii suceveni s-au mobilizat rapid și în mai puțin de jumătate de oră, l-au găsit pe băiat în apropierea Pieței Mici, fiind vizibil speriat și dezorientat.

La scurt timp, au luat legătura cu mama copilului, aceasta mulțumindu-le jandarmilor pentru ajutorul primit.

„Știm că cei mici sunt foarte curioși și de multe ori pleacă de lângă părinți fără să conștientizeze că este o experiență groaznică pentru aceștia. De aceea, copiii trebuie să știe că dacă s-au pierdut, este bine să ceară ajutorul jandarmilor/polițiștilor sau a persoanelor care reprezintă o autoritate, iar dacă nu este posibil, pot să caute o femeie cu un copil și să-i ceară ajutorul”, a transmis IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de