Incident violent într-un magazin din Rădăuți: Un bărbat a fost lovit de un altul cu pumnul în față după ce îi reproșase că îl lovise cu ușa unei vitrine frigorifice


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Rădăuți a fost alertată, în noaptea de luni spre marți în jurul orei 1:40 prin 112 de către un localnic că a fost lovit cu pumnul în nas și sângerează.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că incidentul a avut loc pe strada Piața Unirii, în interiorul unui magazin nonstop unde un rădăuțean de 41 de ani a fost găsit la fața locului cu leziuni la nivelul nasului.

El a declarat că, în jurul orei 01:30, se afla în magazin pentru a-și cumpăra produse alimentare. În timp ce se afla lângă frigiderele cu băuturi, un bărbat a deschis ușa unui frigider alăturat și l-a lovit accidental.

Când acesta i-a reproșat gestul, agresorul a devenit violent și l-a lovit în zona feței, urmat de o îmbrânceală reciprocă. Agresorul a părăsit magazinul la scurt timp după incident.

Autorul agresiunii a fost identificat ca un rădăuțean de 33 de ani.

Rănitul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial”. El a declarat că va depune o plângere scrisă la sediul poliției.

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe” și continuă cercetările în acest caz.


Intră acum și în grupul de