O femeie dată în urmărire a mers la Poliția Suceava să-și recupereze permisul auto și a fost reținută pe loc. Pe numele ei autoritățile germane au emis un mandat european de arestare


Intră acum și în grupul de

O femeie care era dată în urmărire din 11 iunie 2024 a mers joi după amiaza la Serviciul Rutier al Poliției Județene Suceava să-și recupereze permisul auto, dar a fost reținută pe loc.

Astfel, joi, la ora 14.44, la ghișeul de restuire a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava s-a prezentat o femeie de 37 de ani din Bacău.

Fiind efectuate verificări cu aplicația EDAC, s-a constatat că figurează cu o alertă în vederea extrădării.

Cu acesată ocazie femeia a fost preluată de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava și i s-a adus la cunoștință că pe numele său există emisă o semnalare pentru arestare în vederea extrădării, în baza unui mandat european de arestare emis autoritățile judiciare din Germania.

Ulterior identificării, persoana a fost condusă și prezentată procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, pe numele său fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în perioada următoare să fie prezentată la Curtea de Apel Suceava.

Femeia a fost escortată și depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv întrucât figura urmărită din data de 11.06.2024.


Intră acum și în grupul de