Iulia-Denisa Nistor, premiată cu bursă de excelență după ce a fost admisă la Facultatea de Medicină din Iași cu cea mai mare medie dintre candidații din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Iulia-Denisa Nistor, absolventă a Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” (CNEH) sub îndrumarea doamnei prof. Aspazia Băeșu, a fost admisă la Facultatea de Medicină “Grigore T. Popa” din Iași cu cea mai mare medie dintre candidații cu domiciliul în Rădăuți. Performanța sa i-a adus și titlul de câștigătoare a bursei de excelență “Dr. Tibeică Silvia-Niculina” în valoare de 5 000 lei.

Această bursă este oferită de Clinica Dr. Tibeică, o clinică privată condusă de tinerii medici soț și soție, Silviu Cătălin și Andreea Tibeică, în memoria mamei lui Cătălin, renumitul medic de familie rădăuțean, dr. Silvia-Niculina Tibeică. De-a lungul carierei sale, dr. Silvia-Niculina Tibeică a fost o figură emblematică în comunitatea rădăuțeană, având în grijă mii de pacienți de-a lungul timpului.

Bursa de excelență “Dr. Tibeică Silvia-Niculina” reprezintă o recunoaștere a eforturilor și dedicării tinerilor talentați din Rădăuți, încurajându-i să-și urmeze visurile și să contribuie la dezvoltarea comunității lor.


Intră acum și în grupul de