Atleta dorneană Claudia Costiuc, campioană națională la juniori 1, la proba de 800 de metri


Intră acum și în grupul de

Atleta Costiuc Claudia, legitimată la CSM DORNA Vatra-Dornei, a devenit campioană națională de juniori 1 la proba de 800 metri. Duminică, în cadrul etapei finale a Campionatului Național de Juniori 1, Claudia a obținut un timp remarcabil de 2:08.91, clasându-se pe primul loc.

Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori 1 s-au desfășurat în perioada 27-28 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Performanțele atleților de la CSM DORNA Vatra-Dornei nu s-au oprit aici. Atletul Prâsneac Alexandru a cucerit medalia de vicecampion național în proba de 800 metri, iar mezinul echipei, Bodea Petru, a obținut locul 4 în proba de 1500 metri.

Antrenorul și profesorul Cristian Prâsneac de la CSM DORNA Vatra-Dornei s-a declarat foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi la acest campionat național.

„Claudia reușește încă o dată să realizeze baremul pentru Campionatul Mondial U20 de la Lima, Peru. Sportivul Prâsneac Alexandru, deși s-a confruntat cu multe probleme medicale în ultima perioadă, a obținut o medalie care îi va ridica moralul pentru viitor. Mezinul echipei, Bodea Petru, a obținut un loc 4 remarcabil, având în vedere că este junior 2,” a declarat antrenorul.

„Aș vrea să mulțumesc conducerii CSM DORNA Vatra-Dornei, Consiliului Local Vatra-Dornei, Apa Bucovina și celor care ne primesc să ne antrenăm și să facem recuperare în Sala Sportului Poiana Stampei,” a adăugat Prâsneac Cristian.


Intră acum și în grupul de