Gheorghe Șoldan după redeschiderea podului de la Milișăuți: Fără implicarea constantă a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, și acum s-ar fi circulat pe o singură bandă alternativ pe acest pod


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a declarat, joi, că după trei ani de când a inițiat demersuri pentru refacerea podului de la Milișăuți acesta a fost redeschis circulației, dar a subliniat că fără implicarea constantă a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, și acum s-ar fi circulat pe o singură bandă alternativ pe acest pod.

„După trei ani de când am început să fac demersuri pentru refacerea podului de la Milișăuți, de astăzi se poate circula pe acest pod. Este o rușine că a fost nevoie de atâtea eforturi pentru ca un pod să fie reabilitat”, a spus Șoldan.

Președintele ales al CJ Suceava a reamintit că a inițiat demersuri pentru repararea podului în urmă cu trei ani, iar imediat ce Sorin Grindeanu a fost numit ministru al Transporturilor, acesta a și semnat, în februarie 2022, contractul de finanțare pentru lucrare.

„Din păcate, fiecare pas din acest proiect de reabilitare a fost întârziat nepermis de mult și doar faptul că ministrul Transporturilor a pus presiune constantă pe DRDP Iași și pe constructor a făcut ca lucrarea să fie până la urmă finalizată. Sper ca asemenea situații să nu se mai repete în județul Suceava. Dacă nu se implica ministrul Transporturilor cred că și acum se circula pe o bandă, alternativ, pe acest pod”, a spus Șoldan.

El a mai declarat că nici nu vrea să-și amintească de toate piedicile care au fost întâlnite pe parcursul realizării acestui proiect.


Intră acum și în grupul de