VIDEO//Planul Roșu de Intervenție activat după un accident la Cumpărătura cu 12 persoane implicate din trei autoturisme


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs luni după amiaza între trei autoturisme, pe raza localității Cumpărătura.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, sunt implicate 12 persoane, din care șase copii și șase adulți.

Pentru o optimă gestionare a situației, la nivelul județului Suceava s-a activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 ATPVM (autospeciala transport personal si victime multiple) și 4 echipaje SAJ.

Toate persoanele implicate în evenimentul rutier sunt conștiente.

Potrivit maior Alin Găleată, din cele 12 persoane implicate in accident, 11 au fost monitorizate medical. În urma investigațiilor medicale, 9 persoane necesită transport la spital, respectiv trei adulți și cei șase minori.

Începând cu ora 18:26, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Fălticeni-Suceava, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în care se aflau 12 persoane. Potrivit primelor date, cele 12 persoane au suferit leziuni, sunt conștiente și evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat prin localitatea Moara. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 19:00.


Intră acum și în grupul de