CSM Cetatea 1932 Suceava își întărește lotul cu încă un jucător experimentat înaintea noului sezon. Fundașul central Vasile Vitu a ajuns la o înțelegere cu „alb-albaștrii”


Intră acum și în grupul de

CSM Cetatea 1932 Suceava continuă să-și consolideze echipa înainte de startul sezonului, reușind să aducă încă un jucător cu experiență. Vasile Vitu, un fundaș central de 31 de ani, a ajuns la o înțelegere cu „alb-albaștrii”. Vitu are un CV impresionant, evoluând anterior la echipe precum Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni și Bucovina Pojorâta. Ultima echipă la care a fost legitimat este Juniorul Salcea.

De asemenea, clubul sucevean a anunțat recent transferul mijlocașului defensiv basarabean, Ruslan Chelari, în vârstă de 25 de ani. Cotat la 150.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Chelari nu este la prima experiență în România, acesta evoluând anterior pentru Foresta Suceava în sezonul 2021-2022. Ultima sa echipă a fost Petržalka Bratislava, din liga secundă slovacă. În cariera sa, Chelari a mai jucat pentru echipe de top din Republica Moldova, precum CSF Speranța Nisporeni, FC Bălți și FK Sfîntul Gheorghe Suruceni, bifând și două prezențe în Europa League cu Speranța Nisporeni, precum și patru meciuri pentru naționala de tineret a Moldovei U21.

CSM Cetatea 1932 Suceava va avea ocazia să-și testeze noile achiziții în cel de-al treilea meci amical al verii, sâmbătă, 17 august, de la ora 11:00, când va întâlni formația de Liga a III-a, Rapid Brodoc, pe stadionul Areni.


Intră acum și în grupul de