VIDEO-FOTO//Incendiu la un depozit de materiale din Stamate de la un foc în aer liber. Alin Găleată: Intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Stamate, la un depozit de materiale cu destinație mixtă, care includea birouri și spații de depozitare. La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari și civili cu cinci autospeciale de stingere, reușind să localizeze și să lichideze focul înainte ca acesta să se extindă.

Flăcările s-au manifestat la etajul și acoperișul clădirii, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a distrus parțial astereala din lemn a acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, și a afectat învelitoarea acoperișului, materialele combustibile de la etaj și porțiuni din fațada clădirii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a precizat că intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la restul clădirii, salvând astfel o suprafață de peste 500 de metri pătrați și bunurile din interior, precum și alte materiale depozitate în exterior.

Cauza probabilă a incendiului a fost un foc în aer liber, pentru arderea gunoaielor, care s-a extins necontrolat spre depozitul de materiale.


Intră acum și în grupul de