Detaliile tragicului accident de la Bălcăuți: Șoferul unui microbuz a intrat frontal într-un Logan, fiind lovit și un Ford


Intră acum și în grupul de

Poliția Orașului Siret a fost sesizată, luni dimineața,  prin 112 cu privire la un accident rutier grav care a avut loc pe DN 2, în apropierea intersecției Ratoș, comuna Bălcăuți. La fața locului s-au deplasat imediat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălcăuți și, ulterior, o echipă operativă a Poliției Orașului Siret.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, în jurul orei 06:00, un bărbat de 28 de ani, din municipiul Bacău, conducea un microbuz de persoane, marca Mercedes Vito, pe E85-DN2, din direcția Suceava către Siret. În apropierea localității Ratoș, comuna Bălcăuți, vehiculul a intrat în impact frontal cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de un bărbat de 78 de ani, din municipiul Suceava, care se deplasa din direcția opusă. În urma coliziunii, un al treilea autoturism, marca Ford, a fost implicat în carambol. Acesta era condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Rădăuți, direcția de deplasare a acestuia fiind în curs de stabilire.

Accidentul s-a soldat cu decesul celor doi conducători auto din Dacia Logan și Ford. De asemenea, șoferul microbuzului și șapte pasageri, printre care doi minori, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cei șapte pasageri ai microbuzului erau cetățeni ucraineni.

Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.


Intră acum și în grupul de