Flutur anunță drum județean modernizat între Brodina și Brodina de Jos: Va stimula atât turismul, cât și economia locală


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, că se lucrează la o investiție importantă pe drumul județean care leagă localitățile Brodina și Brodina de Jos.

Proiectul, în valoare de peste 5 milioane de euro finanțat de CJ Suceava, presupune modernizarea unui tronson de 5,7 kilometri, cu un strat de uzură din beton de 20 cm grosime. Drumul este esențial pentru conectarea Văii Brodinei cu Moldovița și va aduce beneficii economice și turistice semnificative.

„Este o lucrare extrem de importantă pentru județul Suceava. Am început modernizarea drumurilor de la Falcău, iar acum ajungem pe Valea Brodinei. Proiectul include 11 podețe, trei poduri noi (unul de 16 metri și două de 30 de metri), 34 de intrări în curți și 16 drumuri laterale de amenajat”, a declarat Flutur.

Investiția face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare, care vizează crearea unui circuit deschis cu Moldovița. Flutur a subliniat că modernizarea drumului va deschide noi oportunități pentru populația din zona de munte, care va beneficia de o infrastructură modernizată, durabilă și adaptată nevoilor economice și turistice.

„Ne dorim să legăm Valea Moldoviței de Valea Brodinei și de frontiera cu Ucraina, ceea ce va stimula atât turismul, cât și economia locală”, a adăugat președintele Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de