Scandal în Voitinel: Instalator amenințat de proprietar în timp ce îi repara sistemul de alimentare cu apă


Intră acum și în grupul de

Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată, marți, la prânz, prin 112 de către un bărbat de 47 de ani din comuna Voitinel, cu privire la un scandal izbucnit în fața unui imobil din localitate. Apelantul, care este instalator, a reclamat că a fost amenințat în timpul desfășurării unei lucrări.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe apelant, aflat pe drumul public din fața unei locuințe din Voitinel. Acesta a declarat că este instalator și că, în aceeași zi, fusese solicitat de un localnic din comună pentru a remedia o problemă la sistemul de alimentare cu apă.

Pe parcursul reparațiilor, instalatorul a descoperit că instalația de apă era defectă și că proprietarul consumase deja 10 mc de apă. În timpul discuțiilor despre situație, între cei doi a izbucnit un conflict verbal. Proprietarul locuinței a început să-i adreseze instalatorului insulte și amenințări cu acte de violență, creând o stare de tensiune și temere.

Poliția a intervenit și a avertizat în scris ambele persoane implicate.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „amenințarea”, cazul urmând a fi soluționat conform procedurilor legale.


Intră acum și în grupul de