Clubul Cetatea 1932 Suceava și-a prezentat structura administrativă și obiectivele pentru noul sezon al Ligii a IV-a


Intră acum și în grupul de

În cadrul unei conferințe de presă susținute vineri, clubul Cetatea 1932 Suceava și-a dezvăluit structura administrativă și a anunțat obiectivele pentru noul sezon al Ligii a IV-a.

Membrii fondatori ai clubului sunt Marius Neagu, administratorul firmei Neagu Team House, Corneliu Lucescu, administratorul firmei Tarsin, și Mihai Diaconița, administratorul firmei Mihu Acoperișuri. Liviu Grigorean va ocupa funcția de trezorier al clubului, în timp ce Marian Bordeianu a fost numit președinte executiv.

Fostul internațional român Dorin Goian va prelua rolul de director tehnic al echipei.

De asemenea, Ionuț Plămadă a fost desemnat antrenor principal, iar Andrei Ițco va fi antrenor secund.

La eveniment a fost prezent și Vasile Rîmbu, primarul ales al municipiului Suceava, care și-a reiterat sprijinul pentru club, subliniind importanța susținerii echipei locale în atingerea obiectivelor propuse pentru sezonul competițional 2024-2025.

Conducerea clubului și-a exprimat încrederea în potențialul echipei și a anunțat că obiectivul principal pentru acest sezon este promovarea în Liga a III-a. Cu o echipă tehnică experimentată și un sprijin solid din partea administrației locale, Cetatea 1932 Suceava se pregătește să înceapă noul sezon cu ambiții mari și determinare.


Intră acum și în grupul de