Flutur a inspectat modernizarea drumului judeean Grănicești-Satu Mare: Acest gen de lucrări le facem în mai multe zone ale județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că drumul județean Grănicești-Satu Mare deja s-a turnat stratul de asfalt în cadrul unei investiții de modernizare finanțată de Consiliul Județean Suceava.

Investiția este de 3,1 milioane de euro, a spus Flutur care a fost în inspecție pe șantierul respectiv împreună cu directorul Direcției de Drumuri Județene Suceava, Alin Ciobanu.

„Deja avansează lucrarea. Lățimea drumului va fi de opt metri. Sunt 34 de intrări în curți care se amenajează, zece podețe și 5.600 de metri liniari de șanțuri și rigole”, a precizat președintele Flutur.

El a mai declarat că această investiție între Satu Mare și Grănicești este așteptată de mult.

„Practic, leagă Rădăuțiul, pe scurtătură, de drumul european E 85”, a spus Flutur.

El a mai arătat că acest gen de lucrări vor putea fi văzute în județul Suceava finanțate de Consiliul Județean pe Valea Brodinei, la Ulma, la Mălini, în Pasul Bilbor spre județul Harghita, legătura cu Codrii Seculari, Forăști-Manolea, Bălăceana-Comănești.

„Sunt câteva șantiere pe care noi le avem pe final în acest an, de drumuri județene modernizate. Au mai rămas puține de modernizat. Peste 80 a sută dintre drumurile județene din județul Suceava sunt modernizate”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de