Incendiu în noapte la o gospodărie din Plutonița. Pompierii au reușit să salveze un rastel cu 8 butelii de aragaz, aflat în imediata apropiere.


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari din Gura Humorului au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă la unt incendiu izbucnit în satul Plutonița, orașul Frasin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, echipajele salvatorilor, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au localizat și lichidat incendiul izbucnit la o casă bătrânească, utilizată ca magazie pentru depozitarea bunurilor gospodărești.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau generalizat la întreaga construcție, majoritară din lemn, cu o amprentă la sol de aproximativ 80 de metri pătrați.

În incendiu s-au degradat bunuri depozitate în interior, printre care un motocultor și un motofierăstrău, precum și pereții portanți ai construcției.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 4:05, fiind salvat un rastel cu 8 butelii de aragaz, aflat în imediata apropiere, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de