Accident între două autobuze TPL în Suceava în urma căruia două fete au fost rănite ușor


Intră acum și în grupul de

Doi angajați ai Serviciului de Transport Public TPL Suceava s-au prezentat, sâmbătă după amiaza, la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a raporta un accident rutier în care au fost implicate două autobuze ale companiei. Deși niciun pasager nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, ulterior, Spitalul Județean Suceava a raportat că două persoane minore, de sex feminin, pasagere în unul dintre autobuze, s-au prezentat la unitatea de primiri urgențe cu răni ușoare.

Conform primelor verificări, accidentul s-a produs la ora 16:00, pe strada Energeticianului din Suceava, la intrarea în sensul giratoriu cu Calea Unirii. Astfel, un șofer de 50 de ani, conducător al unui autobuz TPL marca Granton , nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a acroșat un alt autobuz TPL, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula pe prima bandă. În urma impactului, unul dintre geamurile autobuzului condus primului autobuz s-a spart, dar niciun pasager nu a reclamat vătămări la acel moment.

Totuși, ulterior, două minore aflate în primul autobuz s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava cu răni minore. O fată de 12 ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral (TCC) fără pierderea cunoștinței și o plagă contuză parietală dreaptă, iar o fată de 14 ani, a suferit un traumatism la cotul drept și o plagă cu escoriații la genunchiul stâng.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliția a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de